1.Rezervare escape room
Rezervarea se poate face telefonic la nr. 0724 733 000 cât și online în tabelul pentru rezervări. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa Break The Code cu cel puțin 6 ore înainte.

2. Participantii escape room
Echipele sunt formate din 2-6 persoane. Vârsta minimă este de 15 ani pentru echipe formate numai din elevi. Minorii sub 15 ani trebuie însoțiți de către un adult.

3. Sosirea la Break The Code
Participanții vor veni cu 15 min înaintea orei rezervării. Acestora li se face o scurtă prezentare despre escape room și reguli din interiorul camerei. În cazul nerespectării acestor reguli, echipa Break The Code își rezervă dreptul de a opri jocul fără rambursarea contravalorii jocului.  Dacă participanții întârzie, cronometrul va fi setat conform timpului rămas din rezervare.

4. Condițiile de participare
Participanții vor semna o declarație pe proprie răspundere pentru a intra în escape room și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei va fi încuiată. Ușa se va deschide înaintea celor 60 de minute numai în cazuri excepționale.

5.În timpul jocului
Escape room nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de atacuri de panică, claustrofobie, epilepsie, boli de inimă sau alte suferințe similare. Persoanele ce ar putea fi afectate negativ de petrecerea unui timp de 60 de minute într-o cameră sunt sfătuite să nu participe la escape room. Echipa Break The Code nu își asumă răspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.

6.Camerele Break The Code
Scenariile escape room – Break The Code nu conțin elemente dăunătoare sau periculoase. Camerele se bazează pe calitățile psihice, logice ale participanților. Folosirea forței în aceste escape rooms  este total interzisă și jocul va fi întrerupt în cazul în care participanții nu respectă regulile de conduită. Rezolvarea escape rooms -urilor nu implică alterarea mobilierului, a instalațiilor de încălzire, de iluminare sau de supraveghere.

7.Interzis
Nu este permis accesul în escape room – Break The Code al persoanelor aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri echipa Break The Code își rezervă dreptul de a întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
Fumatul este strict interzis în incintă.
Desenarea pereților sau a oricărui obiect din escape room este strict interzisă.
Dezlipirea oricărui autocolant este interzisă.
Este interzisă mutarea oricărui obiect de mobilier, acestea nu ascund nimic în spate. Totul este la vedere, escape room este făcut pentru a vă folosi inteligența, logica, intuiția, nu forța sau calitățile fizice de cercetaș.
Orice obiect trebuie folosit corespunzător funcțiunii acestuia, este interzisă punerea picioarelor pe canapele, scaune, obiecte de mobilier. Lovirea, smucirea, deteriorarea oricărui obiect din incinta Break The Code este total interzisă.
Obiectele contondente, periculoase, armele de orice tip, sau orice fel de obiect ce poate pune în pericol viața oricărei persoane din incinta Break The Code sunt strict interzise.

*Orice daună adusă camerei sau obiectelor din incinta Break The Code va fi imputată echipei participante, cât și contravaloarea jocurilor rezervate în ziua respectivă pentru camera aferentă. (Prin deteriorarea unui element, camera nu poate fi funcțională în ziua respectivă.)

*Numele de domeniu și marca `Break The Code` este cu drept de autor și de proprietate. Utilizarea numelui Break The Code este permisă doar cu aprobare scrisă în prealabil la evadeaza@breakthecode.ro