1. La intrarea în cameră toți participanții sunt sfătuiți să își gestioneze zonele camerei, astfel încât să nu rămână zone neverificate.
  2. Cei care întârzie vor fi instruiți din timpul orar rezervat pentru escape room.
  3. Niciun obiect nu va fi deteriorat. Nu se aplică forța în escape room. Mobilierul nu se mută, orice obiect este destinat funcțiunii pe care o are: o canapea este o canapea, un tablou este un tablou.
  4. Hinturile vor fi temporizate și echipele nu au acces la hinturi nelimitate.
  5. Evenimentul se termină în maxim 60 de minute de la intrarea în escape room, indiferent dacă echipa a găsit sau nu soluția evadării.

DECLARAȚIE PE RPOPRIA RĂSPUNDERE

  1. Declar pe propria răspundere că am înțeles și îmi asum intrucțiunile scrise cât și cele spuse de către echipa Break The Code și nu voi întreprinde nicio acțiune care să-mi provoace suferințe fizice sau psihice mie cât și oricărei persoane din incinta Break The Code.
  2. Am înțeles că absolut toate obiectele din escape room nu sunt destinate a fi folosite sau tratate cu violență și declar că revine în sarcina mea contravaloarea numerară destinată reparației stricăciunilor aduse Break The Code S.R.L.
  3. Am înțeles că escape room Break The Code nu este recomandat femeilor însărcinate, persoanelor care suferă de atacuri de panică, claustrofobie, epilepsie, boli de inimă sau alte suferințe similare și declar că îmi asum răspunderea în cazul în care decid să particip, în ciuda recomandărilor.
  4. Înțeleg că echipa Break The Code poate decide oprirea escape room în orice moment în cazul în care termenii și condițiile sau regulametul de participare nu au fost respectate.