Trebuie să fac rezervare? Cum rezerv o cameră?

Da, cu cel puțin 2 ore înainte. Rezervarea se face telefonic la 0724 733 000, cât și online. Vă rugăm verificați tabelul cu rezervări AICI înainte de a telefona pentru a ști când doriți să fiți programat. Dacă o cameră este liberă în momentul în care treceți personal pe la noi și vreți să evadați, vă poftim instantaneu la cea mai bună oră de distrație din Constanța!

Cine poate încerca escape room?

Escape room se adresează tuturor pesoanelor, indiferent de vârstă. Criteriul esențial este dragostea pentru provocări și activități interactive. Vârsta minimă este de 14 ani pentru echipe formate numai din elevi. Copii sub 14 ani pot evada supravegheați de către un adult.

Cât durează jocul?

Timpul disponibil este de 60 de minute pentru a evada din camerele noastre. Jucătorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înaintea de ora rezervării pentru a primi informații despre activitatea ce urmează a avea loc. 

Câte persoane pot participa?

Jocul este recomandat pentru o echipă de minim 2 persoane – maxim 6. Echipa perfectă este de 3-4 persoane. Vă sfătuim să alegeți 2 jocuri de 3 persoane, în locul unui joc pentru 6 persoane.

Jocul este în limba română?

Jocul este universal. Și eschimoșii îl pot juca. Ne-am bazat pe un limbaj universal, cel al logicii 🙂

Este o activitate potrivită pentru team building?

Este una dintre cele mai bune activități din Constanța pentru team buliding-uri. Inteligența colectivă și comunicarea sunt esențiale pentru evadare. Este o metodă foarte bună de evaluare a echipelor ce colaborează în fiecare zi la birou, cât și cea mai bună metodă de petrecere a timpului liber în Constanța alături de colegi. Pentru grupuri mari contactați-ne pe e-mail evadeaza@breakthecode.ro.

Când trebuie să ajung?

Vă sfătuim să ajungeți cu 15 minute înainte de ora rezervării pentru un mic training.

Este înspăimântător jocul?

Da :)) Exercițiile minții întotdeuna sunt înfricoșătoare 🙂 Există elemente care te introduc în atmosferă. Mai mult, vedeți aici!

Ce se întâmplă dacă întârzii?

Ușa camerei se încuie atunci când toată echipa a ajuns la Break The Code și toată lumea a fost informată despre activitatea ce urmează să se întample. Totuși, ceasul este pornit la ora pentru care ați rezervat evadarea. Asta înseamnă că o întârziere implică mai puțin timp pentru a rezolva camera.

Copii pot participa la joc?

Da. Nesupravegheați dacă au peste 15 ani, iar cei sub vârsta de 15 ani trebuie supravegheați de către un adult.

Îmi pot face petrecerea aniversară la Break The Code?

Da. Petrecerea inedită! Toată lumea se va distra evadând. Este petrecerea perfectă pentru toate vârstele. Echipele mixte (ca vârstă și sex) sunt cele mai eficiente! Contactează-ne pe evadeaza@breakthecode.ro pentru mai multe detalii.

Care este programul zilnic?

Break The Code este deschis zilnic, 7 zile din 7, pe toată perioada anului, între 10:00 – 23:00.

Cât costă?

Prețurile sunt per persoană și variază în funcție de mărimea grupului. AICI găsiți toate informațiile necesare despre prețuri. Rezervările se pot face online, cât și telefonic la 0724 733 000.

Oferte speciale?

Urmăriți pagina Facebook pentru ofertele noastre. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane avem oferte personalizate. Contactați-ne pe mail: evadeaza@breakthecode.ro pentru mai multe informații.

Pot solicita un scenariu personalizat? Mai greu sau mai ușor?

Da. Se poate adapta. În funcție de fiecare echipă mare care ne solicită acestă personalizare a scenariului. Managerii pot solicita diferite dificultăți pentru a analiza echipele jucătoare. Contactați-ne pe mail evadeaza@breakthecode.ro pentru mai multe informații.