Ești încuiat într-o cameră împreună cu prietenii tăi timp de 60 de minute. Scopul este să evadezi! Te simți confuz, te uiți în jur și încerci să găsești soluția evadării…află codurile, descifrează misterele și stabilește un record!
Folosește-ți logica, intuiția, inteligența pentru a evada! Echipa ta acum formează un nucleu ce are ca scop rezolvarea misterului. Spiritul de echipă vă va ajuta să ieșiti în mai puțin de 60 de minute!
Rămâi blocat? Noi îți oferim indicii pentru a trece mai departe. Idiciile nu îți dau rezolvarea, acestea doar te ghidează pentru a desluși singur misterul.
Vrei să fii o stea? Jucătorii care vor fi în topul evadărilor, vor fi recompensați! O petrecere numai pentru stele. Accesul în camerele noi deschise se va face cu reduceri substanțiale. Vă așteptăm să fiți stele în Abstract Room!
Îți poți provoca prientenii la un campionat de evadare. Crezi că faci o echipă mai bună? Pentru grupuri mari, de peste 15 persoane, contactați-ne pe mail pentru o ofertă personalizată. Pune un pariu, vino, evadează!

Îți simți bătăile inimii, pulsul crește, respirația este sacadată…Vei evada? Folosește-ți intuiția, logica și spiritul de echipă. Rezultatul va fi pe măsură. Atenție. Creează dependență!

Echipele sunt formate din 2-6 persoane. Vârsta minimă este de 15 ani pentru echipe formate numai din elevi. Te așteptăm cu prietenii, colegii, familia, pentru a evada!